lightspeed ecommerce

De Webwinkel Vakdagen komen er weer aan!

De Webwinkel Vakdagen komen er weer aan!Nog twee maanden en dan is het weer tijd voor de Webwinkel Vakdagen. Op 22 en 23 januari 2014 zullen naar verwachting meer dan 10.000 webwinkeliers en andere ecommerce-fanaten richting de Jaarbeurs in Utrecht gaan om daar allerlei fraaie stands en interessante keynotes te bezoeken. Uiteraard zijn wij er dit jaar ook weer bij!

De organisatie achter de Webwinkel Vakdagen is natuurlijk nog druk bezig met het in goede banen leiden van deze twee dagen en ervoor zorgen dat ze straks lekker volstaan met interessante sprekers én mooie stands van een keur aan ecommerce-bedrijven zoals webwinkelsoftware-aanbieders, logistiek-partijen en marketingbedrijven.

Google Glass en Bitcoin, de toekomst van ecommerce?
Zo zijn wij benieuwd naar wat Ronald van der Lingen (Layar) te vertellen heeft. Op de tweede dag houdt hij namelijk een keynote van een halfuur waarin hij vertelt over zijn ervaringen met Google Glass. Hij zal hierbij ook ingaan op de mogelijke toepassingen en kansen die het bied voor retail en ecommerce. Ook kijken we erg uit naar Charlie Shrem, die vice-chairman is van de Bitcoun Foundation. Hij zal het verhaal van bitcoin en de creatie van de bitcoin-economie vertellen. Het accepteren van bitcoins in je webwinkel wordt immers steeds makkelijker en als dat zo is, dan zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de virtuele munt dadelijk op tal van plekken online te gebruiken valt.

Verder zal Pieter Zwart, de CEO van Coolblue, vertellen over zijn obsessieve focus op klanttevredenheid en gaat Marcel Molenaar van LinkedIn uitleggen hoe je deze sociale netwerksite kunt inzetten om zaken te doen en zakelijke relaties aan te gaan.

Wij zijn benieuwd of jullie erbij zijn en zo ja, waar jullie het meest naar uitkijken? Wordt dat het informele netwerken op de beursvloer of is het toch een van de sprekers uit het programma?

Gerelateerde berichten