De Webwinkel Vakdagen komen er weer aan

De Webwinkel Vakdagen komen er weer aan

Op 23 en 24 januari is het weer tijd voor de Webwinkel Vakdagen. Zoals gewoonlijk kun je tijdens deze twee dagen ruim tienduizend bezoekers tegenkomen, de stands van honderden exposanten bezoeken en allerlei interessante keynotes aanhoren.

Vrijwel iedereen die actief is in de ecommerce-branche weet het inmiddels wel: in januari staat de Jaarbeurs in Utrecht voor twee volle dagen volledig in het teken van de Webwinkel Vakdagen. Het grootste ecommerce-event van de Benelux vindt alweer voor de dertiende keer plaats en er lijkt nog geen sleet op te zitten. Nog steeds worden de Vakdagen gezien als hét event voor de ecommerce-branche, wat ook bewezen wordt door de 12.542 bezoekers van vorig jaar en de honderden bedrijven die elk jaar weer van de partij zijn met hun stands en presentaties.

Als je net nieuw bent in het wereldje en je hebt je nog niet zo goed voorbereid op de Vakdagen, dan kan het event overkomen als een verzameling bedrijven die visitekaartjes uitdelen. Maar wanneer je je wat verdiept in het aanbod en je bedenkt met welke bedrijven uit de branche je graag even een gesprek aangaat, dan wordt het opeens een veel interessanter evenement. Er is alle ruimte om nieuwe bedrijven te leren kennen, potentiële nieuwe klanten te ontmoeten en allerlei nieuwe kennis op te doen.

Wat is de invloed van nieuwe technologieën?

Uiteraard staat de nog altijd levendige ecommerce-markt centraal, maar specifiek zal het dit jaar gaan over hoe nieuwe digitale technologieën de samenleving veranderen en daarmee ook de manier waarop we met z’n allen consumeren. “Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?”

Keynotes van onder andere Google en Zalando

De diverse keynotespreakers, waaronder experts van Google, Zalando en The Walt Disney Company, gaan tijdens de Vakdagen dieper in op deze vraag, terwijl ze met name hun eigen visie en langetermijnstrategie uit te doeken zullen doen. Ook zijn er verschillende zalen waar lezingen worden gegeven die de bezoeker direct toepasbare tips uit de dagelijkse praktijk meegeven.

Check voor meer informatie onze event-pagina of bezoek de officiële website.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten