menu

De maand van de klantenservice

maand van de klantenserviceBij de lancering van ons nieuwste ontwerp verklapten we al dat we wat veranderingen gaan doorvoeren in dit nieuwe jaar. De themamaanden zijn daar een onderdeel van. Zo staat januari de gehele maand in het teken van  klantenservice!

Webwinkelweblog.nl is in zijn vierjarig bestaan uitgegroeid tot de absolute nummer één opiniesite voor de Nederlandse webwinkelier. Tot nu toe werkten we met een geheel eigen redactie, wij hebben er vertrouwen in dat onze mening een belangrijke betekenis heeft in de invulling van de website, maar als nummer één is dat niet langer genoeg.

Naast de website zoals je die kent, brengen we maandelijks graag een diepe duik in een specifiek onderwerp. De maand van de logistiek, betaling, marketing, ondernemerschap, veiligheid, noem maar op. In totaal tien tot twaalf thema’s waarvan je aan het einde van het jaar bij ons echt alles gelezen hebt. Dat kunnen we niet alleen, en daarom roepen we de hulp in van enkele specialisten.

Januari: Maand van de klantenservice
De maand december heeft weer overal weer records verbroken. Zowel aan online aankopen, mobiele aankopen, activeringen van nieuwe tablets en smartphones (17,4 miljoen op een dag!) en ga zo maar door. Dus staat de maand januari waarschijnlijk bij veel webwinkels in het teken van de retouren, aftersales, klantenloyaliteit, wat bij ons resulteert in de maand van de klantenservice.

Met wie kunnen we dat beter doen dan de specialisten van Robin? Het bedrijf is afgelopen jaar gelanceerd maar haalde al gelijk in het eerste jaar de finale in The Next Web Bizspark Startup Rally en is momenteel genomineerd voor een Thuiswinkel Innovatie Award 2013. Allemaal om een ding. Robin maakt het voor kleine en middelgrote webwinkeliers mogelijk, om excellente klantenservice te bieden.

Hoe maak je van een nieuwe klant, een ware ambassadeur en een echt tevreden klant? De hele blackbox mag wat ons betreft geopend worden. We gaan daar natuurlijk meer over vertellen komend jaar dan alleen in deze maand, maar willen deze maand vooral de diepte in. Meer daarover dus later deze maand. Stay tuned!

Tags

Reacties