Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

De eerste bestelling is een feit

Vanaf de TCD in Utrecht is vanmiddag de eerste bestelling geplaatst op LaKuit.nl. Oprichtster Cailin Kuit won de Win een Webwinkel actie, en de websitebouwers van MijnWinkel.nl waren de afgelopen dagen hard aan het werk om een webwinkel te bouwen waar zij haar LaKuit Cosmetics kan verkopen.

En het resultaat mag er zijn. Het team van MijnWinkel.nl leverde een strak uitziende webshop die helemaal perfect loopt! Het uiterlijk van de website is fris en doet de producten van LaKuit eer aan.

Tweeënhalve dag werd er aan de website gebouwd, deels vanuit Buenos Aires en soms tot in de kleine uurtjes. Prijswinnares Cailin zal twee jaar lang gratis de webwinkel software van MijnWinkel.nl mogen gebruiken, en krijgt ook gratis hosting, 100 gratis verzendingen van TNT post, een Speurders.nl promotiepakket en nog veel meer.

Cailin verkoopt via haar webshop natuurlijke schoonheidsproducten die vervaardigd zijn zonder chemische kleurstoffen of conserveringsmiddelen en niet op dieren getest worden. Ze kwam op het idee vanuit haar eigen behoefte. Cailin lijdt aan de stofwisselingsziekte Chondrodysplasia Punctata, waardoor ze verschillende lichamelijke beperkingen heeft en bovendien lijdt aan Ichtyosys, een huidziekte die er voor zorgt dat haar huid erg droog is en schilfert. Hierdoor geven veel standaard schoonheidsproducten haar een allergische reactie. 

Cailin was altijd aangewezen op geurloze, dermatologische producten van de apotheek. Omdat ze ook wel eens lekker geurende cremes wilde gebruiken besloot ze deze zelf te ontwikkelen. Ze volgde verschillende cursussen op het gebied van aromatherapie en plantkunde en begon te experimenteren. Inmmiddels heeft ze een hele eigen lijn ontwikkeld, en haar producten zijn nu te verkrijgen via haar eigen webshop.

Cailin kwam via de Bart Foundation bij de Win een Webwinkel actie terecht. Deze stichting zet zich in voor mensen met beperkingen en helpt hen hun dromen te verwezenlijken. Met behulp van de foundation wist Cailin haar LaKuit Cosmetics in korte tijd op te richten. Ze probeerde al eens eerder een webshop te maken, maar samen met het MijnWinkel team kon ze pas echt haar dromen waar maken: “Je merkt toch dat je met zo’n heel team veel beter voor elkaar krijgt wat je altijd al wilde” aldus Cailin vlak voor de eerste bestelling in haar webshop geplaatst werd.

Twinkle hoofdredacteur Marieke Verdonk plaatste deze eerste bestelling. Ze was vol lof over de nieuwe webshop en wenste Cailin heel veel succes met de voortzetting van haar webshop.            

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan