lightspeed ecommerce

De Ecommercerun: nog maar een paar nachtjes slapen

De Ecommercerun: nog maar een paar nachtjes slapen

Zondag 18 oktober vindt alweer de vierde editie plaats van de Ecommercerun. En dat de run niet alleen bij de organisatie in de smaak valt, blijkt wel uit het toenemende aantal deelnemers. Wij zijn er dan ook erg trots op dat de run die in 2012 vooral een vriendenloop was, is uitgegroeid tot hét sportevent van de branche.

Opvallend is dat niet alleen het event steeds groter wordt, maar dat ook de tijden alsmaar sneller worden. In 2012 was het Kees van Dijk die in 45:33 minuten de tien kilometer liep. Het jaar erop liep Jan Blankenberg zijn rondje in 40:50 minuten en vorig jaar was het Dennis de Freytas die in 36:51 minuten de tien kilometer aflegde. Dennis heeft ons al laten weten dat trainen nog altijd bij zijn dagelijkse routine hoort en dat hij niet kan wachten om zich weer in het strijdveld te begeven.

Deelnemers Ecommercerun 2014
De deelnemers aan de Ecommercerun 2014.

De strijd om de snelste tijd
De Ecommercerun maakt net als voorgaande jaren deel uit van de Maliebaanloop. Het parcours staat bekend om de weinige bochten, de vlakke en brede wegen, de beschutte ligging en een mooi decor. Een prachtige kans dus om tijdens de vierde Ecommercerun een snelle tijd of zelfs een persoonlijk record te lopen.

Klaar voor de start
Dat hardlopen een intensieve bezigheid is, was je waarschijnlijk niet ontgaan. Maar wist je ook dat je zo’n tweehonderd spieren gebruikt om één stap te zetten? Een goede warming-up is dus geen overbodige luxe. Boffen wij even dat niemand minder dan Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert ons een warming-up geeft, zodat wij topfit aan de start verschijnen. Hoofdsponsor Beslist.nl en co-sponsoren Thuisbezorgd, Emerce en Athleteshop.nl zorgen er de rest van de dag voor dat het ons nergens aan zal ontbreken. Dus zet zondag 18 oktober net als wij je beste beentje voor!

Deelnemers aan de Ecommercerun 2015.
Deelnemers aan de Ecommercerun 2015.
Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten