lightspeed ecommerce

De Ecommercerun komt er weer aan!

ecommercerun 2014Jawel, 19 oktober gaat het weer gebeuren! De Ecommercerun, die dit jaar voor het derde jaar gehouden wordt, staat dan weer op de planning. Het betekent weer kilometers rennen samen met mensen uit de branche. Loop je nu nog niet zoveel, maar wil je graag meedoen? Als je vandaag begint met trainen ben je mooi op tijd om op 19 oktober aan de start te kunnen staan!

De Ecommercerun is in 2012 door dit weblog bedacht als ludiek event en had toen een handvol deelnemer. Maar al snel bleek dat dit zo’n feest was dat we direct hebben besloten om er een jaarlijks gebeuren van te maken. Samen met mensen uit de ecommerce hardlopen en even bijpraten in een trainingspak en in een informele sfeer. Afgelopen jaar waren er ruim veertig deelnemers en kunnen we het – mede dankzij sponsoren – wel omschrijven als het mooiste sportevent voor de ecommerce.

Dit jaar wordt het event wederom mogelijk gemaakt door PayPal. Dat betekent dat er voor deelnemers geen kosten zijn, dat er weer weer mooie prijzen zijn te winnen en vooral dat we er een compleet verzorgde dag van kunnen maken.

Andere locatie en afstand
Gezien de lol en sportieve hoogtepunten van afgelopen jaar willen we er dit jaar een vergelijkend succesvol feestje van maken met twee duidelijke wijzigingen. Om te beginnen is de ontvangstruimte verplaatst naar het Centraal Museum Utrecht. Dat is op loopafstand van de start en finish van de loop zelf en dat maakt de dagindeling voor jou als deelnemer wellicht nog makkelijker. Er zijn enkele parkeergarages in de omgeving, zoals de parkeergarage op de Springweg, maar gezien de drukte tijdens de Maliebaanloop is er grote kans dat er veel vol is. Kom dus op tijd of overweeg openbaar vervoer, eventueel in combinatie met een P+R in de buurt.

Daarnaast blijkt tien kilometer niet voor iedereen een gemakkelijke opgave. Nog altijd is tien kilometer onze voorkeur maar voor deelnemers voor wie dat een te lange afstand is bieden we dit jaar voor het eerst ook een alternatief van zes kilometer. Iedereen start gelijktijdig dus je loopt wel met elkaar maar na zes kilometer kunnen deelnemers van die afstand dus al finishen. Ondanks dat we op deze dag een beetje competitiegevoel niet uit de weg gaan loop je dus  vooral om je eigen PR te verbreken of voor de gezellige en informele dag met mede-branchegenoten.

Publiek is meer dan welkom!
Loop je zelf niet mee maar wil je wel graag van de partij zijn? We kunnen zeker wel wat publiek gebruiken en familie of vrienden die met veel passie en enthousiasme deelnemers aan willen moedigen langs de lijn zijn zeker welkom, ook bij het museum zelf. Geef bij voorkeur wel even vooraf aan met hoeveel mensen je komt zodat we hier met consumpties rekening mee kunnen houden.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie www.ecommercerun.nl

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten