menu
lightspeed ecommerce

De Ecommerce Herfst Quiz 2014

De Ecommerce Herfst Quiz 2014Alhoewel het komende Ecommercerun-weekend er nog veelbelovend zonnig uitziet, moeten we toch gaan accepteren dat de herfst is begonnen. Dat betekent vaker binnenblijven en lekker met een kop warme thee achter de computer of tablet kruipen. Vandaar dat we voor de eerste keer een Ecommerce Quiz hebben gemaakt. Sommige vragen zijn wat lastiger, terwijl andere juist een eitje zijn. Doe mee en maak kans op een lekkere taart!

Ja we weten het, de herfst is bijna de drukste periode van het jaar met alle voorbereidingen op de grote feestmaand waarin Nederland massaal online kadootjes koopt. Maar ook in deze tijd is het goed om af en toe even je ontspanning te vinden. En daar willen wij je graag bij helpen. Weet jij veel van ecommerce? Doe dan mee met onze quiz! 

Wat weet jíj over ecommerce?
Nu veel mensen druk bezig zijn met alle recent opgedane ecommerce-kennis, vonden wij het leuk om een quiz in elkaar te zetten en daar een prijsje aan te verbinden. Maar je hoeft natuurlijk niet alleen mee te doen voor de knikkers, je kunt op deze manier ook testen hoe veel je nu eigenlijk weet van het wereldje waarin je actief bent. Je weet uiteraard wat PostNL allemaal doet en of Amazon al actief is in ons land, maar weet je ook het maximaal formaat van een bepaalde verpakkingsdoos of ben je bekend met de ecommerce-omzet in Luxemburg?

Test je kennis in de Ecommerce Herfst Quiz 2014 en WIN:

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch