De E-Fulfilment Expo, ga jij er naartoe?

Op 14 en 15 november aanstaande wordt in Utrecht voor de eerste keer de E-Fulfilment Expo gehouden, wat zichzelf hét vakevenement noemt voor ecommerce en distributie. De beurs is dit jaar gratis te bezoeken en biedt ook voor sprekers nog interessante mogelijkheden.

De E-Fulfilment Expo is zoals de naam al aangeeft een beurs gericht op fulfilment. Het is een nieuwe beurs voor de ecommerce maar wordt gehouden door VNU Exhibitions dat als organisatie wel bewezen heeft verstand te hebben van het organiseren van evenementen dus wij nemen de eerste editie gelijk serieus. Het event wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht en biedt twee dagen lang ‘alles rond de webwinkellogistiek’.

In beide dagen worden zo’n veertig presentaties gegeven. Dit zijn presentaties door retailers die uitblinken in e-fulfilment-processen en presentaties van marktonderzoeken op het gebied van e-fulfilment en webwinkel-logistiek. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar de ontwikkeling van e-fulfilment in de komende jaren. Onderwerpen in het expositieprogramma zijn onder andere retour-logistiek, IT voor ecommerce-logistiek, voorraadbeheer, verpakkingen voor e-fulfilment en de logistiek in de webshopomgeving.

Nic. Oud Webshop Service is vooraf al zeer enthousiast over dit nieuwe vakevenement. Coert Knijnenberg, directeur e-Fulfilment geeft aan: “We leveren stellen graag onze expertise en ons netwerk ter beschikking om bezoekers een sterk inhoudelijk programma te presenteren. E-Fulfilment is echt een vak apart en verdient een eigen plaats op de logistieke agenda. Uiteraard zijn we ook als exposant aanwezig. We kijken ernaar uit om onze kennis en ervaring over multichannel logistiek te delen met zoveel mogelijk vakgenoten uit de wereld van retail, webshops en producenten.”

Expo voor de middelgrote en grotere webwinkels
“Het programma is deels nog in ontwikkeling, maar de eerste namen zijn wel bekend.”  Zo weet Paul Verdult, project manager van de expo ons te vertellen. “Onder andere Esther Vrolijk Operations Manager E-Commerce van de Bijenkorf en Will Treasure Director Javelin Group  zullen een presentatie gaan verzorgen. Alhoewel de voorbereiding voorspoedig verloopt zijn nog niet alle veertig presentaties gevuld. Geïnteresseerden kunnen zich nog melden! Het belangrijkste hierin is dat de presentatie wordt afgestemd op de doelgroep. De E-Fulfilment Expo is vooral bedoeld voor de wat grotere webwinkels en logistieke dienstverleners en richt zich op eigenaren, logistiek directeurs en ecommerce-managers.”

De E-fulfilment Expo vindt op hetzelfde moment plaats als de vakbeurzen Logistica en ICT & Logistiek, maar bezoekers van die beurzen hebben met hun badge gratis toegang tot E-fulfilment Expo en vice versa.

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten