menu

De duurste extensies voor Magento

De duurste extensies voor Magento
Om een beetje mooie webwinkel te hebben moet je er al snel wat geld in steken. Designers, programmeurs of software kunnen aardig wat kosten. Maar ook extensies van webwinkelsoftware zijn vaak niet goedkoop. We gingen op zoek naar de duurste Magento-extensies. Niet schrikken!

Magento zelf is beschikbaar in een gratis editie (‘Community’) en in twee betaalde versies (‘Professional’ en ‘Enterprise’). En ongeacht of je nou de gratis of betaalde versie hebt geïnstalleerd kun je gebruikmaken van diverse extensies, waarmee je je webwinkel aan je eigen wensen kan aanpassen. Nu zijn er een boel kleine en gratis extensies, maar er zijn ook extensies waarvoor je flink in de buidel moet tasten!

3800 dollar: NAVconnect Webshop
Deze extensie maakt het mogelijk om Magento naadloos te integreren met de ERP-software Microsoft Dynamics NAV.  Met dat laatste platform kun je het financieel beheer, supply chain management en customer relationshop management regelen en aanpassen aan je organisatie. En met behulp van deze niet goedkope extensie kun je weer Magento koppelen aan Microsoft Dynamics NAV, waardoor je gebruik kan blijven maken van je vertrouwde Dynamics-gebruikerspaneel terwijl je je shop beheert.

7500 dollar: ExactTarget Integration
ExactTarget is software waarmee je doelgerichte e-mailmarketingcampagnes kan beheren en aanmaken. Deze prijzige extensie integreert ExactTarget met Magento om zo tot een e-mailmarketing-oplossing te komen op enterprise-niveau. Webwinkeliers hebben met deze extensie de mogelijkheid om e-mailcommunicatie te creëren, te versturen en te volgen vanuit het Magento-platform. De winkelervaring voor klanten kan verbeterd worden door relevante en doelgerichte mails te sturen op basis van consumentengedrag en -transacties.

7800 dollar: SP Richards Integration
Ook deze extensie van Strattas Softweare is er een die bepaalde software integreert met Magento. SP Richards Company is een Amerikaans bedrijf dat een breed scala aan diensten biedt, waaronder de-volgende-dag-levering, logistieke en technologische ondersteuning en diverse innovatieve marketingprogramma’s. Deze opties, samen met voorraad-updates, het exporteren van bestellingen en het updaten van prijsbestanden, is nu voor bijna achtduizend euro in je Magento-webwinkel te krijgen.

9900 dollar: Ingram Micro Intergration
Mocht je nou nog wat geld over hebben en dat weer aan Strattas Software gunnen, dan kun je voor bijna tienduizend dollar de Ingram Micro Integration aanschaffen. Deze extensie wordt geïntegreerd in de api van Ingram Micro. In ieder geval 185 mensen zijn je al voorgegaan met het installeren van deze niet-alledaagse extensie.

Twee-hon-derd-dui-zend dollar: DirectSmile Online Integration
Als je nou echt geld te veel hebt en geen idee hebt waaraan je het moet uitgeven, overweeg dan eens deze extensie te installeren. Kost je wel twee ton, maar dan heb je ook wat. Of niet? De prijs is in ieder geval exclusief belastingen en een extra licentie is nodig om het überhaupt te kunnen gebruiken.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch