De beste kerstcommercials van 2018

De beste kerstcommercials van 2018

De redactie van Ecommerce News gaat eventjes genieten van de feestdagen. We zijn weer terug in 2019 om je op de hoogte te houden van alles wat er gebeurt in de ecommerce. Voor nu dus even geen berichten, maar geniet samen met ons van de prachtige kerstmis-commercials die tal van retailers hebben gemaakt.

Het begint immers een kleine traditie te worden. In Engeland is warenhuisketen John Lewis al jarenlang vermaard om haar kerstcommercials. Elk jaar pakt deze retailer weer groots uit en weet het bij velen een traantje te ontlokken. Dat zal dit jaar niet anders zijn met een reclame waarin het leven van Elton John – die dit jaar aankondigde met pensioen te gaan – wordt getoond, terwijl de artiest zelf zijn nummer ‘Your Song’ speelt.

Buitenlandse en Nederlandse kerstcommercials

Andere grote, internationale retailers als Amazon, Aldi en Argos hebben eveneens hun eigen kerstcommercial opgenomen, terwijl in eigen land Bol.com en supermarktketens Jumbo en Albert Heijn dit ook al een paar jaar doen. Zie hieronder een aantal van deze kerstcommercials.

John Lewis


Amazon


Sainsbury’s


Aldi


M&S


Asda


Lidl UK


Iceland


Boots


KFC


Argos


Jumbo


Albert Heijn


Lidl Nederland


Plus


Staatsloterij


Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten