lightspeed ecommerce

Coolblue opent XXL-winkel in Gent

Coolblue opent XXL-winkel in Gent

Gent krijgt nog dit jaar de titel van grootste Coolblue-winkel van het land. Want dit najaar wordt namelijk de eerste Belgische Coolblue XXL-winkel geopend. In een ruimte van zo’n 1200 vierkante meter kunnen klanten meer dan duizend producten uitproberen.

Klanten kunnen er niet allerlei elektronica bekijken, vastpakken en uitproberen, maar kunnen in de grote winkel ook terecht voor advies, het afhalen van online bestellingen, reparaties, retouren en aftersale-service.

Al vier XXL-winkels in Nederland

Voor België wordt het de eerste keer dat Coolblue het XXL-concept uitrolt. In Nederland heeft het omnichannel-bedrijf al extra grote winkels in Amsterdam, Den Haag en Tilburg. Ook staat er eentje gepland voor Arnhem in november.

Winkel in Lochristi verhuist naar Gent

De Coolblue XXL-winkel in Gent komt te liggen aan de rand van het centrum, op de Antwerpsesteenweg 693. Dit heeft ook als gevolg dat de huidige Coolblue-winkel in Lochristi met de opening van deze XXL-versie meeverhuist naar de nieuwe locatie, die drie keer zo groot is. Ook de twintig medewerkers zullen meeverhuizen.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten