menu

Coolblue beste webwinkel volgens Tweakers

Coolblue beste webwinkel volgens TweakersDe Tweakers Awards 2013/2014 zijn uitgereikt en er was ook een categorie ingericht voor webwinkels. Sinds november vorig jaar konden in principe alle webwinkels genomineerd worden in een speciaal daarvoor aangemaakt topic op ‘GoT’, het forum van Tweakers. Uiteindelijk werd een winnaar gekozen en dat blijkt dit jaar Coolblue te zijn.

Vorig jaar schreven we over het feit dat de nominatieronde geopend was en merkten we al op dat er drie webwinkels waren die opvallend vaak werden genoemd. Dat waren naast Coolblue ook Bol.com en Azerty, oftewel het ‘ABC’ van de (tech gerichte) ecommerce! De top vijf wordt verder gecompleteerd door 4Launch en Alternate, die qua assortiment uiteraard ook niet vies zijn Tweakers-favorieten als PCI-adapters, NAS-schijven en grafische kaarten.

De redactie van de techsite heeft de uitslag van de Tweakers Awards 2013/2014 gisteravond uitgebreid toegelicht en had dus ook wat te zeggen over deze subverkiezing. “De koning is ‘dood’, lang leve de koning! Nadat Bol.com vorig jaar met een miniem verschil de award voor beste webwinkel pakte, is het dit jaar toch echt aan Coolblue om met de eer te strijken. De vorige winnaar moet het dit jaar doen met de derde plaats en moet ook Azerty voor laten gaan. Vlak onder de top drie komen we met 4Launch, Alternate en MyCom zo ongeveer dezelfde webwinkels tegen als vorig jaar, waaruit blijkt dat ook die winkels beschikken over een schare trouwe klanten.”


Een deel van de winnaars. (Bron: @Tweakers)

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch