menu

Commercieel tekstschrijver gezocht!

*UPDATE* Deze vacature is vervuld. – Webwinkel weblog gaat boven verwachting. Daarnaast zijn de reacties en werkzaamheden zo leuk dat wij hierin verder willen groeien. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een extra commercieel tekstschrijver.

Lees je dit weblog met veel plezier en lijkt het je leuk om deel uit te maken van het team? Zou je zelf ook willen schrijven over ecommerce of heb je een uitgesproken mening over ondernemerschap op internet en hoe dit eruit zou moeten zien? Is Utrecht bereikbaar voor je? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Freelance en gastauteurs zijn zeker ook welkom maar op dit moment zijn ook echt op zoek naar een extra commercieel medewerker. Zowel fulltime als parttime behoort tot de mogelijkheden. Je taken kunnen deels bestaan uit het schrijven voor dit weblog maar bijv. ook voor het meedenken van andere websites uit ons portfolio.

Dat je wilt schrijven, goede kennis hebt van de Nederlandse taal en een heldere kijk hebt op het internet is  een vereiste. Nieuwsgierigheid en een snelle leercurve in de werkwijze van onze organisatie zijn zeker  essentieel.

Daarnaast hebben wij weinig echte eisen maar staan we open voor alle punten waarmee jij ons denkt te kunnen overtuigen dat jij past binnen ons team!

Maak de sollicitatie niet te veel gericht op het weblog. Dit weblog biedt helaas onvoldoende inkomsten om een complete vacature te kunnen bieden. Werkzaamheden zullen deels bestaan uit het ondersteunen van onze externe opdrachtgevers, werken aan meerdere van onze projecten en zelf proactief meedenken over je functie en onze organisatie. Wel is het weblog deels de aanleiding geweest tot het opstellen van de vacature. Jouw kennis over ecommerce is van grote invloed op onze keuze in deze vacature.

Lijkt het je leuk? Lees dan onze uitgebreide vacature voor een commerciele tekstschrijver.

 

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan