e-boekhouden

Certificaat voor Magento Developers

Magento heeft de Magento Developer Certification aangekondigd: een heus certificaat voor ontwikkelaars van de webwinkelsoftware, dat aangeeft dat je -volgens Magento- de juiste vaardigheden en expertise in huis hebt. Een goede zaak niet alleen voor ontwikkelaars, maar ook voor webwinkeliers en solution partners.

Magento omschrijft hun certificaat als ‘een objectief en professioneel certificaat gericht op professionele ontwikkelaars die serieuze ervaring hebben met het implementeren van Magento’. Tijdens de Innovate Developer’s Conference die op 12 en 13 oktober in San Francisco plaatsvindt, hebben developers tijdens een bèta-test de eerste mogelijkheid om een Magento Developer Certification te verdienen.

Iedereen heeft er baat bij
De webwinkelsoftware-aanbieder vindt het zelf ‘great news’, omdat het voor meerdere partijen profijt kan opleveren. Ontwikkelaars worden door het certificaat herkend voor hun Magento-skills en kunnen zich zo onderscheiden van de concurrentie. Werkgevers kunnen door de introductie van het certificaat beter gekwalificeerde ontwikkelaars herkennen en Magento-partners vinden die een team van Magento Certified Developers in huis hebben. Solution Partners kunnen er nu verzekerd van zijn dat hun ontwikkelaars de juiste skills hebben en tevens de geschiktheid van hun team tentoonspreiden.

 

Tijdens de bèta-test kost een examen 150 dollar. De normale prijs is 260 dollar. Vanaf december moet iedere ontwikkelaar wereldwijd de test kunnen afnemen.

Gerelateerde berichten