lightspeed ecommerce

Carrefour’s fietsbezorgdienst ShipTo naar Gent

Carrefour’s fietsbezorgdienst ShipTo naar Gent

Carrefour heeft haar fietsbezorgdienst ShipTo weer maar eens uitgebreid. Er zijn nu namelijk ook twee winkels in Gent aangesloten op de dienst die boodschappen binnen anderhalf uur bij de klant kan leveren.

Carrefour heeft ShipTo al in Brussel, Waterloo en Antwerpen gelanceerd. Sinds afgelopen woensdag is de personal-shopperdienst ook beschikbaar in Gent. Klanten in het centrum van de hoofdstad van Oost-Vlaanderen kunnen van maandag tot en met zaterdag binnen 90 minuten worden bediend. De boodschappen worden geleverd met een elektrische bakfiets.

De boodschappen worden geleverd met een elektrische bakfiets.

Nieuw tijdperk ingegaan met ShipTo

“Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk ingegaan”, zo zegt de supermarktketen. “Het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar aan Carrefour om de consument te ontmoeten op de plek waar hij het wenst: thuis, op kantoor, voor de sporthal…”

Zo werkt ShipTo

Klanten die gebruik willen maken van de personal-shopperdienst, downloaden de app en plaatsen hun bestelling. Dan krijgen de bezorgers de bestelling binnen en doen ze de gewenste boodschappen in één van de deelnemende Carrefour Markets. Daarna worden de boodschappen binnen 90 minuten bij de klant bezorgd.

11.000 verwerkte bestellingen in 2019

Vorig jaar hebben de ‘shippers’ van ShipTo 11.000 bestellingen verwerkt, zo laat de supermarkt weten. En afgelopen maand is er al meer dan 6500 kilometer met de fiets afgelegd in alleen Brussel en Antwerpen.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten