Carrefour opent eerste Walk-in Drive in België

Carrefour opent eerste Walk-in Drive in België

De Franse supermarketketen Carrefour heeft de deuren geopend van de eerste Walk-in Drive in België. In de Carrefour Express Froissart in Brussel kunnen klanten hun online bestelde boodschappen te voet ophalen bij het afhaalpunt.

In buurland Frankrijk is dit principe al erg populair. Carrefour opende daar bijna een jaar geleden haar eerste ‘voetgangersdrive’, nadat concurrenten als Auchan, Monoprix, Cora, E.Leclerc en Intermarché ook al dergelijke afhaalpunten had geopend.

En nu zet Carrefour dit dus ook door in ons land. En de keuze voor een eerste voetgangersdrive in het hartje van de Europese wijk in Brussel is natuurlijk niet zomaar: het zit er vol met eenpersoonshuishoudens en mensen zonder auto of ander motorvoertuig.

Na de Drive nu de Walk-in Drive

De Walk-in Drive is een variant op de bekende Drive-formule van Carrefour, waarbij klanten die online hun boodschappen hebben besteld die vervolgens bij een vestiging van de supermarkt in hun auto kunnen laten bezorgen.

’s Morgens besteld, ’s middags afhalen

Carrefour-klanten die hun bestelling afhalen bij een Walk-in Drive hebben de keuze uit 10.000 producten in plaats van de 4.500 die bij een reguliere Carrefour Express aanwezig zijn, zo schrijft de supermarktketen. Als een bestelling ’s ochtends is geplaatst, dan kan die dezelfde dag nog vanaf vier uur ’s middags worden opgehaald. Wel moet er voor minimaal 30 euro aan boodschappen worden besteld.

De Carrefour Walk-in Drive in Brussel.
De Carrefour Walk-in Drive in Brussel.
Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten