Cadeaubon voor webwinkels komt eraan

Cadeaubon voor webwinkels komt eraan

Binnenkort krijgt de bekende VVV-bon er eindelijk een digitaal broertje bij, met de giftcard voor webshops. Klanten kunnen de Webshop Giftcard besteden bij  alle aangesloten webwinkels, die hiermee meer bezoekers en omzet kunnen genereren.

De Webshop Giftcard is de eerste internet-cadeaubon die zowel in de winkel als op internet verkrijgbaar is. De consument koopt bij de bekende boekhandel of supermarkt de plastic giftcard in een mooie cadeauverpakking en laat deze via het kassasysteem opwaarderen met de gewenste waarde. De giftcard is ook te bestellen via webshopgiftcard.nl.

Het bedrag op de giftcard is besteedbaar bij elke webshop die de Webshop Giftcard accepteert. Hiermee genereert de webshop nieuwe kopers en extra bestedingen. De webshops die vanaf de lancering in oktober participeren, profiteren van deelname aan de spraakmakende landelijke communicatie & PR campagne. Acceptatie van de Webshop Giftcard is zeer gemakkelijk via de gerealiseerde koppelingen van diverse Payment Service Providers zoals onder andere Buckaroo en Ogone.

Initiatiefnemer van de Webshop Giftcard is de DNP Groep. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van klantenwerving- en loyaliteitsprogramma’s. Technisch partner bij de lancering van de Webshop Giftcard is Intersolve: een belangrijke speler in de markt op het gebied van loyaliteits-, evoucher- en cadeaukaart transactiesystemen.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten