Buckaroo neemt Sisow over

Buckaroo neemt Sisow over

Payment service provider Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. De overname is nog niet helemaal definitief, want de Nederlandsche Bank moet die nog goedkeuren. Naar verwachting gebeurt dat ergens begin volgend jaar.

Voor Buckaroo betekent de overname een “strategische zet” om haar positie in de mkb-branche te versterken. Het ingelijfde Sisow heeft meer dan veertienduizend klanten verspreid over Nederland en België.

Sisow heeft ruim 14.000 klanten.

Sisow by Buckaroo

Wanneer de overname in het eerste kwartaal van 2021 wordt goedgekeurd, dan zal Sisow verdergaan onder de merknaam Sisow by Buckaroo. De medewerkers van de betaalaanbieder gaan mee naar de nieuwe werkgever, maar blijven wel werken vanuit het Sisow-kantoor in Helmond. Zelf heeft Buckaroo een vestiging in Utrecht.

Sterke online groei

Volgens Paul Scholten, CEO van Buckaroo, groeit niet alleen het aantal online verkopen in Europa hard, maar ook het mkb. En die vraagt volgens hem om innovatieve betaaloplossingen. Met de overname hoopt hij hun groei nog beter te kunnen ondersteunen.

Ruud Bakens, de CEO van Sisow, ziet de overname als een logisch gevolg. “Om Sisow en haar klanten en personeel, versneld, naar een volgende fase te brengen, hebben wij meer slagkracht nodig. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met Buckaroo kunnen groeien.”

‘Klantbestanden vullen elkaar aan’

Hij is van mening dat beide partijen een vergelijkbare bedrijfscultuur hebben en dat hun klantbestanden elkaar aanvullen. “Mijns inziens de perfecte basis voor een toekomstbestendige positie op de mkb-markt.”

Buckaroo en Sisow lijken wel wat op elkaar.

 

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten