Bringly nu ook voor nieuwe klanten in België

Bringly nu ook voor nieuwe klanten in België

Bringly, dat fietskoeriers en elektrische voertuigen inzet voor een duurzame levering, gaat haar same-day verzendnetwerk nu ook openstellen voor nieuwe klanten. Het Nederlandse bedrijf is sinds vorig jaar actief in ons land, maar was dat tot nu toe alleen voor bestaande klanten.

Op dit moment is Bringly al actief Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. Hierbij gaat het echter om bedrijven die al klant waren van Bringly in Nederland en die toevallig ook winkels hebben in België. Maar het same-day-netwerk wordt nu dus ook opengesteld voor nieuwe klanten in Vlaanderen en Wallonië.

Bringly: ‘positief effect op klanttevredenheid’

Volgens directeur Rajiv Laigsingh zag Bringly bij bestaande klanten met winkels in België het afgelopen jaar een positief effect op de klanttevredenheid. “We zijn daarom blij dat we deze dienstverlening nu ook kunnen introduceren aan retailers die nog geen klant zijn”, zo licht hij toe.

Met verschillende bezorgdiensten wil Bringly retailers ondersteunen in hun zoektocht naar duurzaamheid (door de CO2-uitstoot te verlagen) en tegelijkertijd de klantervaring verbeteren. Het biedt een netwerk van fietskoeriers en elektrische voertuigen waarmee pakketten dezelfde dag nog volledig CO2-neutraal vanuit de winkels bij de consument kunnen worden bezorgd.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten