Bol.com staat te koop

Bol.com staat te koop

Bol.com staat momenteel voor een gedeelte te koop en krijgt mogelijk een andere eigenaar. Goed nieuws voor concurrenten want concurreren tegenover Bol.com blijkt een lastige opgave aangezien de webwinkel dit jaar wederom de publieksprijzen bij de Thuiswinkel Awards in ontvangst mocht nemen. Wie durft?

Een van de aandeelhouders van bol.com wil verkopen

Vandaag kwam op Zibb.nl als eerste het nieuws naar buiten dat een van de grote aandeelhouders van bol.com van plan is zijn deel te verkopen. Er is dan een kleine kans dat de andere aandeelhouders deze zullen overnemen, maar zeker is dit niet. De kans was groot dat het dan wel binnenskamers was gebleven. De geruchten zijn waarschijnlijk bedoeld om andere mogelijke kopers wakker te schudden.

Met bol.com koop je misschien wel de beste webwinkel van Nederland

Bol.com die volgens kenners winstgevend is en volgens klanten zeer gebruiksvriendelijk heeft in Nederland in de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg getimmerd. Het is een van de grootste online warenhuizen en misschien wel de beste webwinkel van Nederland. Op de Thuiswinkel Awards hebben ze in ieder geval meerdere awards mee naar huis mogen nemen. Onder andere in 2009 de publieksprijs wat eigenlijk toch wel de grootste van allemaal is.

De echte ondernemende webwinkelier zal dan ook zijn kansen ruiken als blijkt dat er een nieuwe eigenaar met een andere koers aan het roer bij Bol.com zal komen. Of zal het zo’n vaart niet lopen?

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten