menu

Bol.com te koop

Bol.com staat momenteel voor een gedeelte te koop en krijgt mogelijk een andere eigenaar. Goed nieuws voor concurrenten want concurreren tegenover Bol.com blijkt een lastige opgave aangezien de webwinkel dit jaar wederom de publieksprijzen bij de Thuiswinkel Awards in ontvangst mocht nemen. Wie durft?

Vandaag kwam op Zibb.nl als eerste het nieuws naar buiten dat een van de grote aandeelhouders van plan is zijn deel te verkopen. Er is een grote kans dat de andere aandeelhouders deze zullen overnemen maar zeker is dit niet. Er zijn ook Nederlandse kapers op de kust.

Bol.com die volgens kenners flink winstgevend is en volgens klanten zeer gebruiksvriendelijk heeft in Nederland in de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg getimmerd en is misschien wel de beste webwinkel van Nederland. Op de Thuiswinkel Awards hebben ze in ieder geval meerdere awards mee naar huis mogen nemen. Onder andere in 2009 de publieksprijs wat eigenlijk toch wel de grootste van allemaal is.

De echte ondernemende webwinkelier zal dan ook zijn kansen ruiken als blijkt dat er een nieuwe eigenaar met een andere koers aan het roer bij Bol.com zal komen. Of zal het zo’n vaart niet lopen?

 

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan