BME breidt magazijn uit met 2700 m²

BME breidt magazijn uit met 2700 m²

E-fulfilmentaanbieder BME heeft haar aantal meters uitgebreid. In Genk werd een extra magazijn in gebruik genomen. Deze telt een oppervlakte van 2700 vierkante meter. De uitbreiding volgt na een goed eerste halfjaar, waarin het 60 procent groeide.

Met de 5500 vierkante meter die het al had, beschikt BME nu dus over meer dan 8000 vierkante meter opslagruimte. Het e-fulfilmentbedrijf zegt voor Genk te hebben gekozen, omdat het hen in de mogelijkheid stelt om te groeien onder de directe vleugels van de bestaande structuur.

Eerste magazijn BME was ook in Genk

“Maar we hebben ook zeker gekozen voor Genk, omdat de stad een fantastische ligging heeft om de Europese ambities van onze klanten te kunnen realiseren”, zo meldt het op haar website. Het was ook in Genk waar BME in 2015 haar eerste echte magazijn in gebruik nam.

Genk heeft een fantastische ligging om de Europese ambities van onze klanten te kunnen realiseren.

Groei van meer dan 60 procent

Het fulfilmentbedrijf zegt elk jaar een groei te hebben gerealiseerd van meer dan 25 procent. “En de eerste zes maanden van dit jaar schakelden we zelfs nog een versnelling met een groei van meer dan 60 procent.”

De groei komt van nieuwe klanten, maar ook dankzij de ’trouwe samenwerking’ met bestaande klanten, zo deelt BME mee. “Met deze stevige basis kunnen we verder bouwen aan de verbetering van onze dienstverlening, rekening houdend met de continue veranderingen in de markt. We kijken vol ongeduld uit naar onze toekomst, maar zeker ook naar die aan onze partners.”

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten