menu
lightspeed ecommerce

Beslist maakt resultaten openbaar

Op de website van Twinkle Magazine stond afgelopen week te lezen dat Beslist zijn resultaten openbaar maakt. Bezoekers van de website kunnen zien welke produkten het meest geklikt zijn. Op deze manier hoef je als bezoeker bijna niet meer alle informatie zelf door te lezen maar kun je simpelweg bijna uitgaan van het onderzoek dat voor je gedaan is.

Beslist.nl, dat volgens onderzoekers STIR (bron: Twinkle) sinds kort de grootste vergelijkingswebsite van Nederland is geworden, geeft bezoekers zo een extra Web 2.0 functionaliteit. Bezoekers kunnen nu zien wat andere bezoekers interessant vinden.

Leuk voor webwinkels die de laatste dagen goed draaien en zichzelf zo extra kunnen promoten. Minder leuk voor  webwinkels die korte tijdelijke acties in willen zetten en zo eigenlijk goedkoper zijn dan de concurrent maar toch onder de concurrent komen te staan.

Met dit idee is er meer inspraak voor de bezoekers maar verlies je wel een stukje actualiteit. Wat denken jullie ervan? Zouden de andere vergelijkingswebsites dit op moeten pakken?

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan