menu
lightspeed ecommerce

Belangrijke ecommerce conferenties

Als je jezelf als webwinkelier een beetje op de hoogte wilt houden zijn er dagelijks workshops die je kan volgen. Dagelijks is wel wat veel en dus moet je een selectie maken. Twee evenementen mogen zeker niet in dit rijtje missen!

Met tientallen workshops elke dag, over verschillende onderwerpen welke allen voor webwinkeliers van toepassing zijn, is het niet te doen alles te volgen. Zo kun je zoekmachine trainingen volgen. Of schrijven voor het web. Hoe je fotos moet plaatsen. Of statistieken moet beheren. Online media campagnes dient te beheren of waarom ze afhaken bij de kassa. Ga zo maar door.

Toch zijn er twee evenementen welke je in een of enkele dagen echt weer grote stappen verder kunnen helpen.

De grootste en beste hiervan is momenteel misschien de Ecommerce Summit op 26, 27 en 28 oktober. Als je niet lid bent mogelijk voor 1495 euro. Een flinke kostenpost maar kortingen zijn mogelijk met enkele instanties. Tijdens deze Ecommerce Summit komt werkelijk alles langs en zul je zien dat alle grote ecommerce spelers hier met veel interesse naar uitkijken.

Is deze net te duur voor je? Of misschien nog niet genoeg? Dan is het interessant eens te kijken naar de European Ecommerce Conference te Madrid. Wordt gehouden op 29 oktober en voor de die-hards prima te combineren met de Ecommerce Summit.

De European Ecommerce Conference is een stuk beter betaalbaar en is een enkele dag. Voor early bird registraties (tot 30 september) 120 euro als je geen lid of partner bent. Een prima te betalen bedrag. Tijdens deze dag enkele topsprekers van social media netwerken, online ecommerce specialisten en natuurlijk voldoende om te netwerken. Waarschijnlijk ook vele mensen die eerder die week bij de Ecommerce Summit zijn geweest en voldoende te bespreken hebben!

Juist zo voor de feestdagen even nog de laatste tips, trucs, inspiratie en nieuws op doen is een must voor de professionele webwinkelier.

Ons advies: Ga naar beide evenementen!

Tags

Reacties