lightspeed ecommerce

Amazon Prime Day in België op 17 juli

Amazon Prime Day in België op 17 juli

Amazon zal dit jaar voor het eerst ook Amazon Prime Day in België organiseren. De jaarlijkse feestdag van de ecommerce-gigant vindt plaats op dinsdag 17 juli. Het is eigenlijk meer dan een dag, want aanbiedingen gelden al van 12 uur ’s middags op de dag ervoor.

Van 12:00 op 16 juli tot en met 23:59 op 17 juli is het wereldwijd Amazon Prime Day en voor het eerst dit jaar doet ook ons land mee aan de festiviteiten. Die bestaan voornamelijk uit veel korting. Ook onze noorderburen sluiten zich voor het eerst aan bij Amazon Prime Day.

Alleen voor Amazon Prime-leden

Zoals de naam doet vermoeden zijn de aanbiedingen enkel voor Amazon’s klanten die ook lid zijn van Prime, de abonnementendienst die allerlei extraatjes biedt, zoals gratis en snelle verzending, toegang tot allerlei films en series en een gratis fotodienst.

Overzicht van Amazon Prime Day-aanbiedingen

De aanbiedingen voor Belgische klanten zijn op 16 en 17 juli terug te vinden op de Duitse website van Amazon. Naast afgeprijsde elektronica, smartphones, doe-het-zelf-artikelen en andere artikelen gaan ook producten uit de private label-collecties van Amazon voor anderhalve dag in prijs verlagen. Dvd’s en blu-rays worden 50 procent goedkoper, terwijl Twitch Prime tot en met 18 juli dagelijks een gratis spel voor de pc weggeeft.

Amazon Prime Day in Europa

Amazon Prime Day bestaat in 2015 en vindt elk jaar ergens in juli plaats. Nadat de laatste jaren de lokale Amazon-websites in Duitsland, Engeland en Frankrijk zich aansloten bij het initiatief is het evenement nu ook toegankelijk voor Belgische en Nederlandse consumenten.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten