menu

Altijd schone sokken

Het is een wereldwijd probleem: verdwijnende sokken. Soms lijkt het alsof de wasmachine, de hond of je partner leeft op een dieet van sokken want op de één of andere manier lijken sokken altijd weer kwijt te raken. Maar kledingwinkel Boetiek Inn geeft de oplossing in hun webwinkel: het sokabonnement.

Eigenaresse Evelien Prinssen van Boetiek Inn vond de tijd rijp voor ondernemen via het internet, maar wilde niet haar hele assortiment op het internet aanbieden. Dus besloot ze zich enkel en alleen te richten op sokken. De manier waarop ze sokken aanbiedt is bijzonder, op de webshop sokabonnement.nl kun je namelijk een heus abonnement afsluiten zodat je regelmatig nieuwe sokken in de brievenbus ontvangt. Zo blijft je sokkenvoorraad op pijl.

Je hoeft niet thuis te zijn om de sokken aan te nemen want ze passen gewoon door de brievenbus. Na een jaar kun je je abonnement verlengen of besluiten dat je sokkenla weer vol genoeg is. 

Een origineel idee maar eigenlijk ook weer niet, want Blacksocks.com voorziet haar klanten al sinds 1999 van een regelmatige aanvoer van nieuwe sokken. De Zwitserse webshop heeft al abonnementen geleverd aan meer dan 40.000 klanten in 74 landen en biedt tegenwoordig zelfs ondergoedabonnementen aan.

Maar beter goed gejat dan slecht bedacht zullen we maar zeggen, want het werkt wel! Vooral de cadeau abonnementen doen het goed op Sokabonnement.nl. Voor €19,95 geef je je broer, vriend of vader twee maal twee paar sokken cadeau. In een leuke cadeauverpakking. De damessokken laten nog even op zich wachten maar zullen binnenkort ook verkrijgbaar zijn.

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan