Alleeninkt levert gratis printjes aan huis vanwege corona

Alleeninkt levert gratis printjes aan huis vanwege corona

Vanwege het coronavirus werken veel mensen vanuit huis. Voor sommigen gaat dat prima, die deden het bijvoorbeeld al, maar voor anderen wordt het even aanpassen. Om te helpen, biedt webwinkel Alleeninkt.nl aan om gratis printjes op te sturen naar mensen die geen printer hebben.

“We zien dat mensen een printer nodig hebben, omdat ze vanuit huis moeten werken. Printers worden schaars en wij kunnen geen duizend printers opsturen, maar wel kunnen wij de printjes afdrukken”, zo legt de webshop de tijdelijke dienst uit.

Wij kunnen geen 1000 printers opsturen, maar wel printjes afdrukken en opsturen.

Ook kleurplaten kunnen geprint worden

De dienst is dus bedoeld voor mensen die nu thuiswerken en geen printer hebben, maar wel documenten moeten printen. Dit hoeven niet alleen werk gerelateerde documenten te zijn, maar het kan ook een kleurplaat zijn voor een thuiszittend kind.

Iedereen die gebruik wil maken van de service, moet een mailtje sturen naar [email protected], het desbetreffende document als bijlage toevoegen en het afleveradres, kleur of zwart-wit en het aantal printjes opgeven.

Niet voor commerciƫle doeleinden

Alleeninkt.nl belooft met alle documenten en gegevens discreet om te gaan. Ze zullen geen bestanden bekijken of lezen en gebruiken de gegevens niet voor commerciƫle doeleinden.

Alleeninkt.nl belooft discreet om te gaan met de documenten en gegevens.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten