Afhaalnetwerk De Buren geïntegreerd in Paazl

Afhaalnetwerk De Buren geïntegreerd in PaazlHet afhaalnetwerk van De Buren is sinds vandaag ook in het platform van Paazl geïntegreerd. Klanten van webwinkeliers die met deze leverancier van logistieke software werken kunnen nu dus ook hun bestellingen afhalen in de onbemande kluisjes van De  Buren die verspreid staan over Nederland.

Met ruim vijftig locaties waar onbemande kluisjes staan is De Buren marktleider in ons land. De dienst staat open voor leveringen van alle pakketvervoerders en heeft momenteel al samenwerkingen met DHL Parcel en TNT, terwijl ook andere vervoerders zich al hebben gemeld.

Met De Buren kunnen consumenten, die bijvoorbeeld overdag geen tijd hebben om een pakket in ontvangst te nemen, ervoor kiezen om hun online bestelling in een kluisje bezorgd te krijgen. Deze kluizen zijn vaak 24 uur per dag open en lenen zich zowel voor simpele pakketjes, als voor gekoelde producten, hangende kleding óf het inleveren van producten die weer retour gestuurd moeten worden.

Nu is er dus een integratie van De Buren met Paazl. Wat als resultaat heeft dat de bij Paazl aangesloten webwinkeliers de afhaalkluizen van De Buren nu in hun check-out kunnen aanbieden, al dan niet gecombineerd met afhaalpunten van andere vervoerders.

Zoals gezegd nemen DHL Parcel en TNT al zendingen voor De Buren aan, maar als je met andere vervoerders werkt zal De Buren pakketten zelf bij je op komen halen.

‘Consument moet kunnen kiezen’
De Buren is uiteraard niet de enige die in zee is gegaan met Paazl. Zo koppelde vorig jaar het bedrijf met fietskoeriers in de Randstad, zodat online bestellingen binnen twee uur kunnen worden geleverd. Bernard Schreiner, oprichter en CEO van Paazl, vindt samenwerkingen zoals die met De Buren en De Versnelling een logische stap. “Onze filosofie is dat een consument in de check-out een bezorging moet kunnen kiezen die past bij zijn agenda. Daar horen ook kluizen bij.”

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten