menu
lightspeed ecommerce

Aanbod van witgoed bol.com enorm

Aanbod van witgoed bol.com enormBol.com is deze maand begonnen met het verkopen van witgoed. En dat doet het groots. Zo biedt het wasdrogers van 6 bij 8,5 bij 6 meter aan en een 70.000 kilogram zware wasmachine. Ook daarom koop je bij bol.com!

De merkwaardige productspecificaties werden opgemerkt door een gebruiker van FOK!. Al snel werden er ook andere grootse producten in de webwinkel aangetroffen. Wat te denken van een espressoapparaat voor in de keuken? Moet je wel een flinke keuken hebben, want het ding is meer dan 3 bij 3 meter groot.  De wasmachine van Bosch, type WAQ28461NL, kost 759 euro, maar daarvoor krijg je wel een 70.000 kilogram wegend apparaat dat in het gemiddelde washok niet zal passen.

De recensies bij de eerder genoemde, kolossale wasdroger zijn in ieder geval hilarisch:

(Klik voor een groter, leesbaar formaat.)

Bol.com begonnen met witgoed
Half oktober is bol.com begonnen met de verkoop van witgoed op de site. Voor de op bol.com gangbare 1,95 euro wordt het witgoed aan huis bezorgd. Eerder voegde de webwinkel al kleinere huishoudelijke electronica aan het assortiment.

In sommige rubrieken daar heeft bol.com naar eigen zeggen al vijf procent of meer van de markt in handen en als dat percentage gebaseerd is op verkochte meters of kilo’s, zou het wel eens kunnen zijn dat ze met het nieuwe assortiment binnenkort dit percentage verveelvoudigen. 😉

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch