Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

20 januari: 4 ecommerce-borrels, wat te doen?

20 januari: 4 ecommerce-borrels, wat te doen?

Als het nieuwe jaar is ingeluid en iedereen weer terug is van skivakantie, moet er natuurlijk weer gewerkt worden. Maar niet zonder eerst gezamenlijk een borrel te hebben gehad. Meerdere ecommerce-partijen kwamen op het idee om dat op 20 januari te doen. Maar wat nu als je ze allemaal wilt bezoeken? Wij komen met een actieplan!

Op 20 en 21 januari vinden de Webwinkel Vakdagen weer plaats en een aantal ecommerce-bedrijven grijpt die mogelijkheid aan om aan het einde van de eerste dag gezamenlijk een borreltje te drinken. Handig, want veel partners en andere ecommerce-fanaten hebben zich dan namelijk al verzameld in het midden van het land. Maar naar welke moet je nou gaan?

Via de nieuwsbrief van Sherpaan werden wij gewezen op dit opmerkelijke feit en zelf gaan we ervan uit dat ook Daisycon op 20 januari een borrel zal houden, aangezien ze dit de voorgaande jaren ook telkens op de derde woensdag van januari hielden. Zelf is Daisycon er nog niet helemaal over uit wanneer de borrel plaatsvindt, maar laten we nu voor het gemak er maar van uitgaan dat ’t dus ook op 20 januari gebeurt!

Nieuwjaarsreceptie Thuiswinkel.org
De Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org is exclusief voor leden, businesspartners en genodigden. De teller zal waarschijnlijk op zo’n 600 gasten staan, die samen proosten op het afgelopen jaar en vooruitblikken op wat 2016 gaat brengen op ecommerce-gebied. Los van de drank en lekkere hapjes kun je de Nieuwjaarsreceptie ook bezoeken vanwege de speech van Thuiswinkel.org-voorzitter Ed Nijpels of de keynote van Reynier van Bommel (schoenfabriek van Bommel). Van Bommel zal praten over het familiebedrijf, de koers en het beleid van dit bedrijf, de rol van internet, ondernemen in de schoenenbranche en de keuze van kwaliteit.

Dutchento Nieuwjaarsborrel
Wat ook al een echte traditie begint te worden, is de nieuwjaarsborrel van Dutchento, dit jaar alweer voor de vierde keer op rij georganiseerd. Dit evenement is voor de Magento-community hét moment om terug te blikken op het afgelopen jaar (eindelijk Magento 2!) en vooruit te kijken naar wat Dutchento de spannende Magento-tijd van 2016 noemt.

Webwinkel Vakdagen – Beursborrel
Ook een traditie is dat er als afsluiting van de eerste beursdag op de Webwinkel Vakdagen er een borrel plaatsvindt voor partners, exposanten, vips, pers en genodigden. De borrel is in principe bedoeld voor standhouders die na een lange dag zwoegen, lopen en praten toe zijn aan een drankje, maar onze ervaring is dat er ook andere ecommerce-liefhebbers aanwezig zijn.

Daisycon Affiliate Borrel 2016
Deze is dus nog niet helemaal zeker, maar als het doorgaat is het wederom een gezellige borrel die bedoeld is voor de affiliates en publishers van Daisycon. Uiteraard zal er dan terug- en vooruitgeblikt worden, maar kunnen er ook nieuwtjes worden uitgewisseld of de laatste ontwikkelingen worden besproken. Vorig jaar woonden verschillende collega’s van Daisycon de borrel bij, dus bijpraten over adverteren is altijd een optie!

Ga gewoon naar alle borrels!
Het is prima te doen om op één avond gewoon alle vier de borrels af te gaan. Ze zijn in of in de buurt van de Jaarbeurs, dus je kunt ze gewoon lopend (of zwalkend) afgaan. De Nieuwjaarsreceptie, de Daisycon-borrel en de borrel op de Vakdagen beginnen om vijf uur, terwijl de borrel van Dutchento pas om zeven uur begint, maar wel doorgaat tot half twaalf.

In dat licht lijkt ons de beste optie om te beginnen bij de Daisycon-borrel, mocht die inderdaad op 20 januari plaatsvinden. Waarschijnlijk start die om 17:00 en dan kan jij je eerste champagne en hapje al nuttigen. Na ongeveer veertig minuten moet je wel weer terug zijn in Media Plaza om de keynote van Reynier van Bommel te kunnen volgen. Naderhand komen daar de hapjes en drankjes pas op tafel, maar daar heb jij geen tijd voor. Jij bent dan namelijk al onderweg naar de Vakdagen-borrel die ook in de Jaarbeurs plaatsvindt. Daar keuvel je wat over de eerste dag van de Vakdagen en sla je wat drankjes en bitterballen achterover. Vervolgens ga je even een frisse neus halen door naar de overkant van de Jaarbeurs te lopen. Daar is namelijk De Korenbeurs, de locatie van de Dutchento-borrel. En die duurt tot 23:30, dus je kunt uitgebreid los op de drankjes en hapjes! Proost!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch