Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

150.000e bezorging voor bezorgservice HubHub

150.000e bezorging voor bezorgservice HubHubHubHub, de service waarbij consumenten zelf de bestelde producten niet ophalen maar het bedrijf deze taak op zich neemt, heeft een mijlpaal bereikt. Het bedrijf van de gebroeders Feilzer heeft in een kleine vijf jaar na oprichting haar 150.000 bezorging uitgevoerd. Het ging hier om een Italiaanse designbank die op de derde etage van een Amsterdams appartement bezorgd moest worden.

Volgens Friso Feilzer, samen met zijn broer oprichter van HubHub, waarderen klanten het gevoel van ‘ontzorgen’ dat zij hen bieden. “Voor een paar tientjes besparen wij ze een hoop gedoe.” Het bereiken van de mijlpaal vindt hij geweldig nieuws en volgens hem bevestigt dat dat steeds meer mensen de weg naar hun bedrijf weten te vinden.

Consumenten kunnen via de site van HubHub een bezorgprijs opvragen. Die is sowieso minstens €49,99 maar is natuurlijk afhankelijk van zaken als grootte van de op te halen producten, afhaallocatie en gewenste bezorgtijd. Nadat de klant akkoord is met de offerte regelt HubHub de rest. De bestelde spullen worden opgehaald, verpakt en beschermd vervoerd. HubHub plant de ophaal- en bezorgafspraken tot op het kwartier nauwkeurig in met de klant en de verkoper. Ophalen of bezorgen kan bij HubHub ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden, net als bezorgen op een verdieping of tijdelijke opslag.

Bestellen op Marktplaats, laten bezorgen door HubHub
HubHub kan natuurlijk gebruikt worden voor de aankoop van een bank bij de meubelboulevard of voor een wasmachine bij de plaatselijke electroboer, maar de dienst is ook populair voor aankopen bij veilingen. HubHub levert de veiling-bezorgdienst onder andere voor BVA, Troostwijk, Veilingwinnaar en Onlineveilingmeesters.nl. Verder wordt HubHub gebruikt voor bestellingen op sites als Marktplaats, Speurders en Kapaza.

Overigens: mensen die HubHub willen gebruiken, worden getrakteerd: tot 31 oktober krijg je 10% korting op de bezorgprijs met kortingscode HHRT1500.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch