lightspeed ecommerce

15 oktober nieuwe editie Ecommercerun

15 oktober nieuwe editie Ecommercerun

De Ecommercerun is hét sportevent voor webwinkeliers en toeleveranciers. Samen rennen we in Utrecht 6 of 10 kilometer. Vooraf en achteraf is er voldoende tijd om even bij te praten met andere retailers, bij Centraal Museum Utrecht. Dit jaar vindt het hardloopevenement plaats op 15 oktober. Ben jij erbij?

Afgelopen jaar vierde de Ecommercerun haar eerste lustrum met een vijfjarig bestaan. Een prachtig feestje waarbij het zonnetje niet ontbrak. Daarna is het even onzeker geweest of er wel een vervolg zou komen. Want hoe verbreek je dit succes? Maar na de vele positieve reacties van deelnemers is duidelijk dat dit event een blijvertje is. En met twee nieuwe hoofdsponsors kunnen we je weer van alles voorzien!

Picqer & Active Ants nieuwe hoofdsponsors

Met online magazijnsoftware versnelt Picqer het orderpicken van menig webwinkelier. De snelheid waarmee hun magazijnsoftware werkt, proberen zij te evenaren bij de leukste loop van de ecommerce-branche. Besteed jij je magazijn liever uit? Tijdens vorige edities bewees fulfilmentspecialist Active Ants al dat het niet alleen talloze hardlopers in het magazijn heeft, maar ook onder het personeel.

Afgelopen jaar waren zowel Picqer als Active Ants ook van de partij en dankzij deze twee hoofdsponsoren kunnen we je weer van alle gemakken voorzien. Voor retailers is het evenement daardoor zelfs gratis!

2017-editie richt zich meer dan anders op retailers

De Ecommercerun was in 2016 al snel uitverkocht. Om er dit jaar zeker van te zijn dat we geen nee hoeven te verkopen aan deelnemers van de mooiste webwinkels van het land, is er voor dit jaar een entreeprijs ingesteld voor toeleveranciers. Ben jij oud-deelnemer? Dan bedenken we graag een passende oplossing. Informeer hiernaar bij de organisatie.

Wil je meedoen? Schrijf je snel in! Diverse partijen hebben inmiddels aangegeven weer mee te willen doen. Zo is dit jaar ook Thuiswinkel.org met een eigen team aanwezig. Daarnaast staat het programma net als de afgelopen jaren vol met inspiratie en motivatie. En dankzij Thuisbezorgd.nl ga je zeker niet met een lege maag naar huis. Het belooft al met al weer een mooi feestje te worden. Wij hebben er vast zin in!

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten