123inkt.nl breidt uit naar Spanje

123inkt.nl breidt uit naar Spanje

Webwinkel 123inkt.nl breidt uit naar Spanje. In Madrid zal het binnenkort haar nieuwste webshop lanceren, 123Tinta.es. Voor de Nederlandse ecommerce-speler wordt Spanje de eerste markt buiten de Benelux.

123inkt.nl is sinds de lancering van de webwinkel in 2000 een begrip in Nederland. Het bedrijf is waarschijnlijk de recordhouder als het aankomt op het winnen van Shopping Awards. Het won deze ecommerceprijs talloze keren in de categorie ‘Computer, Hard- & Software’, maar ging ook enkele keren als overall winnaar naar huis.

Nieuwe markt, 17 jaar na lancering in België

In 2003 ging de Belgische webwinkel 123inkt.be van start, waarna ook andere nichesites volgden als 123accu.nl, 123led.nl en 123-3d.nl. Maar verdere uitbreiding van de inktshop is sinds die tijd eigenlijk uitgebleven.

Tot nu. Het in Nederhorst den Berg gevestigde bedrijf lanceert in Spanje de webwinkel 123Tinta.es. Wie nu naar die url gaat, zal nog niks vinden. De webshop is dan ook nog niet gelanceerd. Maar dat zit er wel aan te komen. Het bedrijf heeft momenteel een vacature uitstaan voor een “ervaren tweetalige medewerker klantenservice (NL-ES)”.

123inkt.nl zoekt ervaren tweetalige medewerker klantenservice (NL-ES).

Half jaar werken in Madrid

De gezochte medewerker zal eerst ingewerkt worden op het hoofdkantoor in Nederland en daarna wordt hij of zij voor ongeveer een half jaar gestationeerd in Madrid om daar de Spaanse collega’s te ondersteunen en adviseren. 123inkt.nl regelt hierbij het onderkomen, de nieuwe medewerker hoeft hen alleen maar een kaartje te sturen vanaf hun nieuwe werklocatie.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten