Ecommerce evenementen

Aankomend

Wat
Wacht…Wat?!
Wanneer?
Waar

Op 29 september organiseert Dealer4Dealer in samenwerking met Exact hét Exact ecommerce-event van dit jaar: Exact meets E-commerce.

29 september
Delft,
Nederland

eRetail Europe is onderdeel van de Amsterdam eWeek, een evenement georganiseerd door Emerce dat een week duurt en waarbij online business, media, marketing en technologie centraal staan.

05 oktober
Amsterdam,
Nederland

Webwinkelsoftware-aanbieder Intershop organiseert op dinsdag 11 oktober de Intershop Roadtrip 2016 in Utrecht. Lees hier hoe het programma eruitziet.

11 oktober
Utrecht,
Nederland

Emerce eFulfillment gaat volledig over fulfillment voor ecommerce en richt zich zowel op retailers, producten als webshops.

13 oktober
Utrecht,
Nederland

De Ecommercerun is een leuk en laagdrempelig evenement waarbij ecommerce én hardlopen centraal staan.

16 oktober
Utrecht,
Nederland

Twinkle100 België is de Belgische variant van het populaire jaarboek dat in Nederland al acht jaar bestaat. Tijdens het evenement zullen de topspelers worden bekendgemaakt.

20 oktober
NNB,
België

Voor de tweede keer organiseren Yireo, Dutchento en Magento een Magento 2-seminar in Nederland. Dit keer wordt er nog meer de diepte ingegaan.

21 oktober
Utrecht,
Nederland

Op 26 oktober is het weer zover, een nieuwe editie van Lightspeed Connect. Met als thema “How to become the next big seller?”

26 oktober
Utrecht,
Nederland

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. Vorig jaar bezocht een recordaantal van 10.789 bezoekers en 250 exposanten het evenement.

18 januari tot
19 januari
Utrecht,
Nederland

Mis je een evenement? Mail ons!