Ecommerce evenementen

Aankomend

Wat
Wacht…Wat?!
Wanneer?
Waar

Het Cross Border Event dient als bron van inspiratie en kennis en introduceert bezoekers bij een internationaal netwerk van koplopers en specialisten.

07 september
Utrecht,
Nederland

eTail Delivery wordt op 21 en 22 september gehouden in Amsterdam en zal meer dan 150 professionals naar de hoofdstad trekken die hun ervaringen delen over hoe je een effectieve supply chain of fulfilment creëert.

21 september tot
22 september
Amsterdam,
Nederland

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Elke dag komen er nieuwe ontwikkelingen bij, maar welke zijn relevant voor jou als webshop? Daar helpt Shopping Today je mee.

22 september
Utrecht,
Nederland

Welk bedrijf mag zich de Logistieke Webshop van het Jaar 2016 noemen? Die vraag staat centraal en wordt beantwoord tijdens de gelijknamige verkiezing.

22 september
Evoluon, Eindhoven,
Nederland

Op 29 september organiseert Dealer4Dealer in samenwerking met Exact hét Exact ecommerce-event van dit jaar: Exact meets E-commerce.

29 september
Delft,
Nederland

eRetail Europe is onderdeel van de Amsterdam eWeek, een evenement georganiseerd door Emerce dat een week duurt en waarbij online business, media, marketing en technologie centraal staan.

05 oktober
Amsterdam,
Nederland

Emerce eFulfillment gaat volledig over fulfillment voor ecommerce en richt zich zowel op retailers, producten als webshops.

13 oktober
Utrecht,
Nederland

De Ecommercerun is een leuk en laagdrempelig evenement waarbij ecommerce én hardlopen centraal staan.

16 oktober
Utrecht,
Nederland

Twinkle100 België is de Belgische variant van het populaire jaarboek dat in Nederland al acht jaar bestaat. Tijdens het evenement zullen de topspelers worden bekendgemaakt.

20 oktober
NNB,
België

Na lang wachten was het in november 2015 dan eindelijk zover: Magento 2 werd uitgebracht. Inmiddels is ook versie 2.1 op de markt verschenen. Toch zijn er nog steeds veel webwinkeliers die nog de oude Magento gebruiken. Want hoe stabiel is Magento 2 eigenlijk? En is het wel de moeite Verder lezen

21 oktober
Utrecht,
Nederland

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. Vorig jaar bezocht een recordaantal van 10.789 bezoekers en 250 exposanten het evenement.

18 januari tot
19 januari
Utrecht,
Nederland

Mis je een evenement? Mail ons!